reiki master

Wie ben ik?

Mijn naam is Martin Baan, ik ben 43 jaar en ik woon in Maarssen met mijn vrouw Wendy en onze twee dochters Mila en Evi.
Daarnaast ben ik ook Reiki master en heb ik mijn eigen praktijk in Maarssen.

Inside Holistic Healing | Martin Baan

Hoe het begon

Al op jonge leeftijd…

merkte ik dat ik erg gevoelig ben voor het aanvoelen van sfeer in een groep of ruimte en het aanvoelen van emoties bij mensen om mij heen. Mensen durven zich snel kwetsbaar op te stellen bij mij en vertellen makkelijk over dingen waar ze tegen aanlopen of onzeker over zijn. Ik heb altijd wel ergens het gevoel gehad dat ik hier ‘iets mee wil gaan doen’ en dat is vooral de afgelopen jaren steeds concreter geworden.

Inmiddels ben ik een ervaren Reiki Therapeut met een passie voor het bevorderen van welzijn en balans. In mijn eigen praktijk heb ik de eer om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke rust en genezing. Met mijn intuïtieve vermogens en diepgaande kennis van Reiki, creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontspannen, loslaten en jezelf kunt helen. 

“Het valt direct op wat een serene sfeer Martin kan creëren.”

Sharelyn Slob

fysieke, emotionele of spirituele uitdagingen

Voor iedere uitdaging sta ik voor je klaar.

Inside Holistic Healing | Martin Baan

Of je nu worstelt met fysieke, emotionele of spirituele uitdagingen, ik sta klaar om je te helpen en je te begeleiden op jouw unieke pad naar welzijn. Samen kunnen we jouw energie herstellen, blokkades opruimen en harmonie creëren in alle aspecten van je leven.

Neem vandaag nog contact met me op en geef jezelf de waardevolle gift van heling en innerlijke transformatie.