Wat is Reiki

Reiki

Reiki is een vorm van alternatieve therapie die afkomstig is uit Japan en gelooft in het kanaliseren van universele levensenergie via handoplegging om fysieke, emotionele en spirituele balans te bevorderen.

Ontspanning en een goede nachtrust

Blokkades opheffen

Bij een Reiki behandeling wordt doormiddel van handoplegging het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit gebeurt met een helende energie die zowel fysieke, emotionele als energetische blokkades kan opheffen, zoals blessures en stress. Een Reiki behandeling werkt ook erg ontspannend en kan bijvoorbeeld een goede uitwerking op de nachtrust hebben. 

Afhankelijk van de ernst van de klacht kan er bepaald worden hoeveel behandelingen nodig zijn. Vooral bij fysieke klachten kunnen meerdere behandelingen nodig zijn, maar bij emotionele en energetische blokkades voelt de cliënt vaak zelf het beste wat zijn/haar behoefte is en kan één behandeling al voldoende zijn.

Inside Holistic Healing | Reiki

Vertrouwd

In je eigen omgeving

Heb je behoefte aan een Reiki behandeling, maar dan liever in je eigen omgeving zonder de deur uit te hoeven? Ook dit is mogelijk.
Neem direct contact met mij op om een afspraak in te plannen!
Inside Holistic Healing | Reiki