Service

Reiki behandelingen

Reiki is een oude Japanse helingsmethode die werkt met de universele levensenergie die in alles om ons heen aanwezig is. Door middel van handoplegging wordt deze energie overgedragen aan de ontvanger, waardoor blokkades worden opgeheven en de natuurlijke stroom van energie in het lichaam wordt hersteld. Dit bevordert niet alleen fysieke genezing, maar ook emotionele en spirituele groei.

Weet je nog niet zeker of een Reiki behandeling geschikt is voor jouw klachten?

Hieronder vind je een korte lijst met verschillende redenen, klachten en situaties waarvoor je een afspraak kunt maken voor een Reiki behandeling.

Inside Holistic Healing

Waar kan Reiki jou bij helpen?

Stress en spanning
Reiki kan helpen om diepe ontspanning te bevorderen, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke kalmte te herstellen.

Emotionele onbalans
Als je worstelt met angst, verdriet, woede of andere emotionele uitdagingen, kan Reiki je helpen om je emoties in evenwicht te brengen en emotioneel welzijn te bevorderen.

Fysieke pijn en ongemak
Reiki kan verlichting bieden bij verschillende fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn en andere vormen van pijn en ongemak.

Vermoeidheid en uitputting
Als je je constant moe voelt of een gebrek aan energie ervaart, kan Reiki je vitaliteit herstellen en je energieniveaus verhogen.

Slapeloosheid en slaapproblemen
Reiki kan helpen om een diepe en herstellende slaap te bevorderen, waardoor je je uitgerust en verfrist voelt.

Spijsverteringsproblemen

Reiki kan ondersteuning bieden bij spijsverteringsklachten, zoals een opgeblazen gevoel, maagpijn, indigestie en prikkelbare darmsyndroom (PDS).

Verlies en rouw
Als je te maken hebt met het verlies van een geliefde, kan Reiki je helpen bij het rouwproces, het loslaten van emotionele pijn en het bevorderen van innerlijke genezing.

Angst en depressie
Reiki kan een kalmerende en troostende werking hebben, waardoor het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en symptomen van depressie.

Versterking van het immuunsysteem
Reiki kan het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen ondersteunen en het immuunsysteem versterken.

Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling
Reiki kan je helpen om een dieper begrip van jezelf te bereiken, je intuïtie te versterken en je spirituele groei te bevorderen.